NE TAKO GLAMUROZNA STRANA TENISA: Amerikanac koji je javno podržao Đokovića otkrio kroz kakav pakao je prošao u Nemačkoj

Novosti online

22. 10. 2023. u 21:21

AMERIČKI teniser Kristofer Jubenks imao je neverovatnih problema pred turnir u Bazelu.

НЕ ТАКО ГЛАМУРОЗНА СТРАНА ТЕНИСА: Американац који је јавно подржао Ђоковића открио кроз какав пакао је прошао у Немачкој

Foto AP

Srpskoj javnosti Jubenks je poznat kao teniser koji na svakom koraku pruža podršku Novaku Đokoviću. On je 2022. bio glasni pogovornik da Novak Đoković igra u Australiji, a krajem jula ove godine jasno je rekao da je "Novak Đoković za njega najbolji teniser planete".

Ipak, ono što se Noletovom teniskom prijatelju desilo ovog vikenda malo koji filmski scenarista bi mogao da osmisli.

Trenutno 32. igrač sveta zaputio se iz Stokholma ka Bazelu, preko Minhena, gde treba da nastupa na turniru, a tu su krenuli veliki problemi.

- Juče smo putovali od Stokholma do Minhena, gde smo čekali let za Bazel. Sleteli smo u Minhen i saznali da je naš let za Bazel otkazan, kao i skoro svi drugi letovi zbog pretnji bombom na aerodromu. Agent avio-kompanije nam je dao dve opcije. Da provedemo noć u Minhenu i letimo za Bazel ujutru, ili da letimo preko Frankfurta a onda odmah vozom za Bazel, putovanje noću. Želeo sam da imam ceo dan za pripremu pa sam izabrao drugu opciju. Tada su stvari krenule po zlu, požalio se Jubenks na društvenoj mreži "Iks", donedavno poznatoj kao Tviter.

Tek u vozu krenuli su problemi. Amerikancu je ukraden kofer sa potrepštinama za naredne dve nedelje.

FOTO: Tanjug/AP

Kristofer Jubanks na Vimbldonu

- Let za Frakfurt je bio lagan, ali kada smo stigli do železničke stanice, videli smo i da naš voz kasni. Kada smo ušli u voz, stavio sam torbe u predviđeni prostor za prtljag. Dva kofera i jedna torba za tenis. Otišao sam do svog sedišta, raskomotio se i pripremio za tri sata vožnje vozom. Kada je došlo vreme da siđem na našoj stanici, primetio sam da mi jedan od mojih kofer nedostaje, priča Jubenks i dodaje:

- Uveren sam da je ukraden iz voza na nekoj od prethodnih stanica. Ostao sam bez veoma važnog prtljaga za naredne dve nedelje u Evropi i ne mogu mnogo toga da uradim. Još jedan primer ne tako glamurozne strane profesionalnog tenisa.

Jubenks će turnir u Bazelu započeti mečom protiv Jana Lenarda Štrufa.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)