"MALO ME JE I SRAMOTA ZBOG TOGA" Đoković se izvinio Francuzima pred masters u Parizu (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2023. u 09:53 >> 10:12

NOVAK Đoković od ponedeljka nastupa na mastersu u Parizu, trebalo je da već bude u prestonici Francuske, ali zbog neočekivanih problema sa letom, ostao je u Beogradu.

МАЛО МЕ ЈЕ И СРАМОТА ЗБОГ ТОГА Ђоковић се извинио Французима пред мастерс у Паризу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/Travel__Sports

Protivnike je svetski broj jedan dobio u petak uveče. Đoković je slobodan u prvom kolu, dok u drugom čeka pobednika meča Miomir Kecmanović - Tomas Ečeveri.

Po planu, trebalo je da Novak već u petak stigne u Pariz kako bi se privikao na uslove u dvorani, ali iskrsli su nepredviđeni problemi sa letom zbog kojih je još u Beogradu.

Novak Đoković je na francuskom jeziku snimio poruku u kojoj se izvinjava što još uvek nije stigao u Pariz, zbog problema sa letom.

- Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam - rekao je Đoković u kratkoj video poruci.

Najboljeg tenisera svih vremena, pored mastersa u Parizu, očekuje završni masters i finalni turnir Dejvis kupa na kojem u četvrtfinalu Orlovi igraju protiv Velike Britanije.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024