IZRAELAC NAPAO NOVAKA: "Zašto Đoković ćuti, i on je roditelj"?!

A. I.

28. 10. 2023. u 16:45

NAŠAO se Novak Đoković u nebranom grožđu nakon komentara nekadašnjeg izraelskog tenisera Endija Rama, koji ga je javno kritikovao zato što je ostao nem na izraelsko-palestinski konflikt.

ИЗРАЕЛАЦ НАПАО НОВАКА: Зашто Ђоковић ћути, и он је родитељ?!

Tanjug/AP

Nekadašnji teniser iz Izraela Endi Ram imao je zapaženu karijeru u dublovima pre nego što je "okačio reket o klin" 2014. godine. On je u intervjuu "I24Njuz" pre nekoliko dana izneo kritike na račun ATP ITF i igrača zbog ćutanja oko rata u Izraelu. Posebno se na tapetu našao Novak Đoković, osvajač 24 grend slem trofeja.

- Siguran sam da su igrači čuli priče. Znaju šta se dešava. To je nešto što ne bi trebalo da se događa. Malo je razočaravajuće mislim. Novak Đoković, kao otac, roditelj, treba da misli na decu kidnapovanu u Gazi, ubijene, spaljene uživo, rekao je Ram, a prenosi portal "Sportskeeda".

Podsetimo, palestinska militantna grupa Hamas napala je pojas Gaze 7. oktobra. Ubijeno je tom prilikom više od 1.400 ljudi, a kidnapovano 230.

Izrael od tada napada Gazu, a ministar zdravlja Palestine tvrdi da je u tim napadima ubijeno više od 7.000 ljudi.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave