SUNOVRAT SRPSKOG TENISA: Olga Danilović 119. teniserka sveta, Natalija Stevanović na 185.mestu

Tanjug

30. 10. 2023. u 11:36

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović na danas objavljenoj WTA listi i dalje zauzima 119. mesto sa 626 bodova.

СУНОВРАТ СРПСКОГ ТЕНИСА: Олга Даниловић 119. тенисерка света, Наталија Стевановић на 185.месту

FOTO: EPA

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je pet pozicija i trenutno je 185. igračica sveta sa 400 bodova. Dejana Radanović je pala za jednu poziciju i nalazi se na 262. mestu sa 257 poena.

Beloruskinja Arina Sabalenka je zadržala prvo mesto na WTA listi sa 8.425 bodova, dok je Poljakinja Iga Švjontek druga sa 7.795. Amerikanka Koko Gof je treća teniserka sveta, dok je na četvrtoj poziciji sada Kazahstanka Elena Ribakina.

Amerikanka Džesika Pegula je peta na WTA listi, a Čehinja Marketa Vondroušova napredovala je za dve pozicije i sada je šesta teniserka sveta.

U TOP 10 najboljih teniserki sveta nalaze se još Uns Žaber (Tunis), Karolina Muhova (Češka), Marija Sakari (Grčka) i još jedna Čehinja Barbora Krejčikova, koja je napredovala za tri mesta.

Naredna WTA lista biće objavljena za nedelju dana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu