NOVAK ILI JA: Karlos Alkaraz odgovorio na pitanje "Novosti" o tome ko ima najveće izglede da trijumfuje u Parizu

Neću reći da sam spreman sto odsto, jer bi to moglo da bude neistina, poručio je juče Karlos Alkaraz na konferenciji za medije u Parizu, odgovarajući na pitanje "Novosti".

НОВАК ИЛИ ЈА: Карлос Алкараз одговорио на питање Новости о томе ко има највеће изгледе да тријумфује у Паризу

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

- U ovo doba godine, posle duge sezone, mislim da skoro svaki igrač ima malo problema u telu. Osećam se na taj način. Osećam mali bol, ali sam prethodnih nedelja imao odličan oporavak. Dovoljno sam dobro da bih ovde mogao da napravim dobar rezultat – nastavio je Alkaraz odgovarajući na naše pitanje.

Pitali smo ga i ko, po njemu, ima najveće izglede da osvoji pariski masters – on, Novak ili neko treći?

- Ne znam ko ima više šansi, on ili ja. Janik, na primer, igra neverovatno. Medvedev takođe. Postoji mnogo sjajnih igrača koji igraju na visokom nivou, tako da je žreb, po mom mišljenju, zaista otvoren. Mnogo njih može da osvoji ovaj turnir – zaključio je Alkaraz u odgovoru na pitanje "Novosti".

U odnosu na pariski masters nema baš najlepše uspomene.

- Pokušavam da zaboravim sve što se desilo prethodnih godina. Nadam se da će ova godina biti bolja. Ne razmišljam o tome šta se desilo pre. Fokusiram se samo na ovaj trenutak. Samo razmišljam o tome kako se osećam na terenu i da će biti veoma dobro. Uzbuđen sam pred početak turnira – kaže Karlitos.

Da bi se što bolje pripremio, jedan od treninga ovde u Parizu odradio je i sa Novakom Đokovićem.

- Najbolji način da se spremite za ovaj turnir je da vežbate sa najboljim. Razgovarali smo pre dolaska u Pariz o tome da li bismo mogli jednog dana da održimo zajednički trening. To se i dogodilo  - objasnio je ovu situaciju.

A otkrio je i ko je pobedio.

- On! Nadam se, samo na treningu – završio je Alkaraz uz osmeh konferenciju za medije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)