NADAL DIGAO RUKE OD JURNJAVE ZA NOVAKOM! Video šta je Đoković uradio i priznao: Nikada ga neću stići!

Novosti online

15. 11. 2023. u 21:31

RAFAEL Nadal vredno treninra kako bi što spremniji bio kada se vrati na teren. Svestan je Španac da mu proboj u vrh svetskog tenisa neće biti lak, a od borbe da bude rekorder po broju grend slem titula praktično je odustao.

НАДАЛ ДИГАО РУКЕ ОД ЈУРЊАВЕ ЗА НОВАКОМ! Видео шта је Ђоковић урадио и признао: Никада га нећу стићи!

Tanjug/AP

Novak Đoković trenutno ima 24 trofeja sa najvećih turnira, dok je "bik sa Majorke" na broju 22. Ipak, on je svestan da Srbina po ovom parametru ne može da pretekne.

- Neću prestići Đokovića po broju grend slem pehara. Nisam u poziciji da to učinim, jer nisam igrao tenis godinu dana. Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu, tako da smatram da na tu temu ne moramo više da pričamo - rekao je Nadal, a prenela "Marka".

Rafa je tek sada potvrdio da će se na teren vratili sledeće godine.

- Sve do skoro nisam bio siguran da li ću ponovo igrati turnire, ali sada mogu da kažem da iskreno verujem da hoću. Jedino što ne znam kada će to biti. Sve sam bliži povratku i ja sam taj koji najviše želi da ponovo istrči na teren. Razumem interesovanje javnosti, međutim, kada tačno budem znao kada ću zaigrati, to ću javno reći - istakao je Španac.

Podsetimo, Nadal je poslednji meč odigrao na Australijan openu ove godine kada je u drugom kolu izgubio od Mekenzija Mekdonalda sa 3:0, a trenutno zauzima 664. mesto na ATP listi.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)