ZAMKA ZA ĐOKOVIĆA: Novače, pamet u glavu, Srbin si ti!

Novosti online

16. 11. 2023. u 07:54

Srpski teniser Novak Đoković igraće protiv poljskog tenisera Huberta Hurkača meč poslednje runde "zelene grupe" na Završnom mastersu u Torinu u 14.30.

ЗАМКА ЗА ЂОКОВИЋА: Новаче, памет у главу, Србин си ти!

FOTO: Tanjug/AP

Organizatori su učinili sve da eliminišu Đokovića, za razliku od prva dana kada je najbolji igrač sveta igrao u večernjem terminu, što je i logično s obzirom na to o kakvoj se veličini radi. A sada su ga ubacili ranije kako bi njihov junak Janik Siner mogao da kombinuje rezultat sa Holgerom Runeom.

Đokoviću je potrebna pobeda u dva seta kako bi overio plasman u polufinale turnira na kojem brani titulu. Svestan je i sam da mu neće biti lako jer Hurkač nema šta da izgubi, a sjajan je teniser. 

Srbin i Poljak su se do sada susretali šest puta i Nole ima stopostotan učinak. Poslednji put su rekete ukrstili ove godine na Vimbldonu kada je Đoković slavio sa 7:6, 7:6, 5:7, 6:4. 

U slučaju da Novak izgubi jedan set u sudaru sa Hurkačom ništa više ne bi bilo u njegovim rukama, onda bi Siner i Rune bili u situaciji da dogovaraju rezultat i eliminišu Srbina. Đoković to nikako ne želi i nadamo se neće sebi dozvoliti.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)