KAKO ĆE NADAL REAGOVATI? Đoković je ovo rekao o povratku Rafe

Novosti online

16. 11. 2023. u 19:32

NOVAK Đoković upitan je nakon trijumfa nad Hubertom Hurkačem da da svoje mišljenje o povratku Rafaela Nadala na teren.

КАКО ЋЕ НАДАЛ РЕАГОВАТИ? Ђоковић је ово рекао о повратку Рафе

FOTO: Tanjug/AP

Španac je juče najavio da bi uskoro mogao da se vrati takmičenjima nakon gotovo godinu dana pauze, ali još uvek je rano prognozirati na kom turniru će "bik sa Majorke" imati veliki povratak.

Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković, još jednom je pokazao svu svoju veličinu, istakao je da jedva čeka povratak velikog rivala.

- Za svet tenisa, nema sumnje, neverovatno je što će se vratiti. Mislim da bi za svet tenisa bilo lepo da Rafa i ja odigramo bar još jedan meč. Mislim da je to najveće rivalstvo što se tiče broja odigranih mečeva u istoriji našeg sporta, nadam se da ćemo se ponovo sresti, rekao je Đoković koji je sa Špancem do sada odigrao 59 duela.

Srbin smatra Rafu za velikog takmaca.

- Nadal je neko ko nikada ne odustaje. Veliki je borac. Uz sve povrede, nastavio je da ide napred. To je nešto što svakako moram da poštujem i čemu se divim.

Iako je Đoković pokrenuo rivalstvo sa Karlosom Alkarazom, nema sumnje da bi teniski svet rado video još jedan megdan između Nadala i Đokovića.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!