DOVEŠĆE VAS DO SUZA! Cela Italija bruji o tome šta je Đoković uradio za ovog mladića (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2023. u 19:27 >> 19:47

NOVAK Đoković od 21 u subotu igra protiv Karlosa Alkaraza za mesto u finalu Završnog mastersa u Torinu. Na društvenim mrežama osvanuo je video koji pokazuje koliko srce ima najbolji teniser planete.

ДОВЕШЋЕ ВАС ДО СУЗА! Цела Италија бруји о томе шта је Ђоковић урадио за овог младића (ВИДЕО)

Printskrin/Instagram/ youarelorenzopetrini

Mladi Lorenco Petrini na Instagram profilu otkrio je da mu je Novak Đoković platio dolazak u Torino gde mu je priredio dan koji nikada neće zaboraviti.

Momak u kolicima ima 24 godine i njegov moto je "živi, sanjaj, budi srećan".

Lorencova strast je crtanje, tako je naslikao Novaka na sva četiri grend slema, a to je privuklo pažnju srpskog tenisera. Zato mu se javio Đokovićev sparing partner Karlos Gomez Erera, a Lorenco je objavio detalje razgovora.

- Ćao Lorenco, kako si, Čarli ovde, Novakov tim menadžer. On bi voleo da te upozna, molim te javi mi kada bismo to mogli da ostvarimo.

- Zdravo Čarli, znam veoma dobro ko si, nisam propustio Noletov meč na televiziji sedam godina, čak i kada idem u bolnicu. Imam 24 godine.

- Imamo predlog za tebe, da li možeš da letiš ili da dođeš vozom. Da li bi mogao da dođeš za Novakov meč u utorak, voleo bi da te upozna. Naravno, mi ćemo da pokrijemo sve troškove putovanja, plus smeštaj i karte za meč. Đoković obožava tvoje slike.

- Naravno, ne znam zaista šta da kažem, nemam reči.

Ovako je izgledao njihov susret:

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)