ŠTA LI ĆE NOVAK ĐOKOVIĆ REĆI? Evo šta upravo radi Rafael Nadal (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2023. u 16:04

Novak Đoković je najnovije vesti o tome šta radi njegov najveći rival u svetu tenisa, Rafael Nadal, dobio tokom odmora u Španiji, a pomenute vesti - mogu samo da raduju Rafine navijače.

ШТА ЛИ ЋЕ НОВАК ЂОКОВИЋ РЕЋИ? Ево шта управо ради Рафаел Надал (ВИДЕО)

FOTO: AP

Podsetimo, španski as je samo započeo "sezonu 2023" i, zbog povreda, rešio da je prekine i u potpunosti se opravi za svoj "poslednji ples", što bi trebalo da bude predstojeća godina, olimpijska 2024. u kojoj bi da, zdrav, zaigra na svim turnirima na kojima se dosad proslavio.

A prvi na kome bi mogao da "ukrsti rekete" sa Noletom je "Noletov grend slem", Australijan open 2024.

Naravno, imajući u vidu da je Đoković rekorder tog turnira u Melburnu, od malo kog rivala tamo "mora" da strepi, ali...

Iako su mnogi, i to prerano, već otpisali Rafaela Nadala, imajući u vidu višemesečno odsustvo, ono što danas španski teniski gigant prikazuje na treningu, deluje kao da se izuzetno dobro pripremio za sezonu koja sledi.

Uostalom, pogledajte i sami snimak kako Rafa trenira, a koji svedoči da je osvajač 22 grend slem titule izuzetno podigao intezitet svog rada na terenu:

Prvi naredni turnir na kome bi Nadal trebalo da zaigra je, kako navodi novinar Pedro Fulan, onaj u Brizbejnu, na samom početku predsstojeće godine.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)