URNEBESNO: Saznao da mu je rival Novak Đoković, ovako je reagovao na žreb

Novosti online

30. 11. 2023. u 17:01

AMERIČKI teniser govorio je o Novaku Đokoviću i njihovom međusobnom susretu na Rolan Garosu.

УРНЕБЕСНО: Сазнао да му је ривал Новак Ђоковић, овако је реаговао на жреб

FOTO: AP

Amerikanac srpskog porekla, Aleksandar Kovačević govorio je u podkastu "Čejndžover" o susretu protiv Novaka Đokovića na Rolan Garosu.

Kovačević je bio prva prepreka srpskom teniseru ka, ispostaviće se, rekordnoj 23. Grend slem tituli kojom je prestigao Rafaela Nadala.

- Bio sam u fazonu, moram da idem u Francusku jer mi tri (meča, prim.aut) fale do glavnog žreba Otvorenog prvenstva Francuske. Tako da, pomislio sam prokletstvo moram da igram u kvalifikacijama, ne mogu da igram u Lionu ili negde drugo Tako da sam otišao tamo, mislim da se Beretini povukao i završio sam u glavnom žrebu. Tako da sam tamo zbog kvalifikacija, ali sam u glavnom žrebu. Treniram dodatnih nedelju dana i neverovatno sam dobro. Najbolja nedelja tenisa mog života na šljaci. Pomislio sam da mogu da dođem do svoje prve pobede, rekao je Kovačević.

Došlo je vreme za žreb, koji je Kovačević propustio.

- Sedeo sam, mislim, sa Benom Šeltonom i Tijafom, to je bilo tri dana pre žreba. Nisam ni znao kada je bila ceremonija žreba, mislim da sam išao po suši. Vratio sam se i pitali su me da pogodim sa kim igram, pitao sam sa kim. I oni su bili kao, sa najboljim teniserom sveta. Nema šansi, nema šansi da igram sa Novakom. Bio sam u fazonu, nisam siguran da ću stići do moje prve pobede na šljaci ove nedelje, zaključio je Kovačević.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)