NOVAK ĐOKOVIĆ OVO BAŠ I NIJE OČEKIVAO: Evo šta je upravo saopštio Rafael Nadal (VIDEO)

Novosti online

01. 12. 2023. u 15:08

Novak Đoković je najnovije vesti o tome šta radi njegov najveći rival u svetu tenisa Rafael Nadal, dobio tokom predaha posle više nego uspešne sezone, a pomenute vesti - i te kako raduju Rafine navijače.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОВО БАШ И НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Ево шта је управо саопштио Рафаел Надал (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, španski as je samo započeo "sezonu 2023" i, zbog povreda, rešio da je prekine i u potpunosti se oporavi za svoj "poslednji ples". To bi trebalo da bude predstojeća godina, olimpijska 2024, u kojoj bi voleo da, zdrav, zaigra na svim turnirima na kojima se dosad proslavio.

Prvi na kome bi mogao da "ukrsti rekete" sa Noletom je "Noletov grend slem", Australijan open 2024, ali je Nadal danas obelodanio da će već krajem ove, 2023, početi s takmičarskim tenisom.

On će, naime, učestvovati na turniru u Brizbejnu, koji počinje 31. decembra.

- Posle skoro godinu dana, vraćam se! - poručio je Rafa.

Tamo će, na ATP nadmetanju iz serije 250, igrati još i Endi Mari, Grigor Dimitrov, i Holger Rune, a kod dama, pored ostalih, Naomi Osaka, Viktorija Azarenka, Arina Sabelenka, Jelena Ribakina...

Nadal je poslednji put igrao na Australijan openu u januaru ove godine, kada je u drugom kolu izgubio od Mekenzija Mekdonalda. 


On je potom saopštio da zbog operacije kuka neće igrati do kraja sezone, a rekao je i da ima problema sa povredom stopala.


Španski teniser je pre nekoliko meseci najavio da će 2024. biti godina njegovog povlačenja iz tenisa zbog niza povreda, ali je istakao da će dati sve od sebe, dokle god bude mogao da se takmiči.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)