MISLILI STE DA NE MOŽE LUĐE? Nik Kirjos poslednjim potezom šokirao planetu! (FOTO)

A. I.

07. 12. 2023. u 20:59

NIK Kirjos važi za tenisera slobodnog duha koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a čak i on otišao je korak dalje nego što je iko mogao da očekuje.

МИСЛИЛИ СТЕ ДА НЕ МОЖЕ ЛУЂЕ? Ник Кирјос последњим потезом шокирао планету! (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Svojevremeno veliki kritičar Novaka Đokovića izrastao je u jako dobrog prijatelja najboljeg tenisera planete. Australijanac je lomio rekete, svađao se na terenu, pravio mnogo kontroverznih poteza...

Nije tajna da je Kirjos aktivan na brojnim društvenim mrežama, a danas je mnoge nasmejao, čak i zbunio objavom da je napravio nalog na sajtu na kome se obično prikazuju eksplicitni snimci.

- Upravo je postalo mnogo luđe… Pridružite mi se na „Only Fans“-y. Za sve je besplatno. Biće tu sve, od dešavanja iza kulisa, do terena i svakodnevnog života. Vidimo se tamo, napisao je Kirjos na društvenoj mreži „Iks“.

U komentarima mnogi navijači pitaju se, čak i pribojavaju toga kakav će sadržaj pokazati Kirjos iza kulisa.

Podsetimo, Kirjos je bio jedan od najglasnijih zagovornika da se Novaku Đokoviću dozvoli ulazak u Australiju, kada je Nole preživeo veliku torturu.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave