ŠTA MU BI? Glavni "pljuvač" Novaka Đoković okrenuo priču za 180 stepeni

Novosti online

12. 12. 2023. u 13:15

Poznati britanski novinar Pirs Morgan uvek je bio glavni kritičar Novaka Đokovića

ШТА МУ БИ? Главни пљувач Новака Ђоковић окренуо причу за 180 степени

Foto

Stvari su se, međutim, od tih vremena značajno promenile. Morgan ne samo da je korigovao svoja shvatanja po pitanju Srbina, već o Đokoviću drugačije piše na "X" mreži.

- Sviđa mi se ovo od Novaka Đokovića - veliki šampioni uče da kontrolišu svoje emocije i koriste ih kao gorivo za pobedu - prokomentarisao je Morgan nedavni intervjuu Srbina za američku Si-Bi-Es mrežu.

Podsećanja radi, Morgan je u prošlosti često žestoko kritikovao Novaka, te je prilikom deportacije Đokovića iz Australije na društvenim mrežama napisao sledeće.

- Brejking: kovid prevarant, lažov i antivakserska ikona Novak Đoković izgubio je poslednju žalbu protiv deportacije i biće izbačen iz Australije bez prilike da se takmiči na Australijan openu. Dobro.

Pričao je Morgan jedno, a sada skroz drugo. Možda je došlo vreme i da se izvini Đokoviću, ali za početak je shvatio da je Srbin uvek u pravu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)