NOVAČE, VELIKI SI! Đoković poslao poruku Nadalu i sa dve reči pokazao kakav je čovek (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 01. 2024. u 16:43

NAJBOLjI teniser planete, Novak Đoković još jednom je pokazao punu veličinu i svojim rivalima ukazao poštovanje kakvo od njih retko kada dobija.

НОВАЧЕ, ВЕЛИКИ СИ! Ђоковић послао поруку Надалу и са две речи показао какав је човек (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Skoro 12 meseci Rafael Nadal (37) nije odigrao nijedan meč, tačnije od Australijan opena prošle godine, a danas se zvanično vratio na turniru u Brizbejnu i pobedio Dominika Tima sa 2:0 (7:5, 6:1).

Svoje manire pokazao je Novak Đoković koji je rivalu poželeo dobrodošlicu nazad. Potvrdivši da je vrhunski sportista, ali i veliki čovek, posebno kada se u obzir uzme da Španac prvom igraču planete nije čestitao ni osvajanje Ju-Es opena.

Foto: Printskrin Instagram/ivanaspanovic

Nole je prošle sezone prestigao upravo Nadala po broju grend slem trofeja (24:22), a trenutno vodi u pobedama i kada je reč o međusobnim duelima (30:29).

Đoković je takođe poželeo dobrodišlicu i japanskoj teniserki Naomi Osaki (26), koje na terenu nije bilo od 2022. godine.

Foto: Printskrin Instagram/ivanaspanovic

Na kraju, Novak nije propustio priliku da pozdravi i mladu britansku teniserku Emu Radukanu (21), koja je bila na pauzi i to osam meseci zbog operacije obe ruke.

Foto: Printskrin Instagram/ivanaspanovic

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)