OVO SU SVI ČEKALI DA VIDE: Novak Đoković izašao na teren u Melburnu (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

10. 01. 2024. u 09:50

STIGAO je Novak Đoković u Melburn kako bi se što bolje spremio za Australijan open. Srpski as odradio je trening na "Rod Lejver areni".

ОВО СУ СВИ ЧЕКАЛИ ДА ВИДЕ: Новак Ђоковић изашао на терен у Мелбурну (ВИДЕО)

EPA

Rival je Noletu bio Aleksandar Zverev koji je nedavno predvodio Nemačku do trofeja u Junajted kupu i sigurno da sa dosta samopouzdanja dočekuje prvi grend slem u sezoni.

Na snimku se može videti nekoliko laganih razmena forhendom i bekhendom. Ipak, deluje da je ručni zglob svetskog broja jedan dobro. Ta povreda ga je mučila tokom Junajted kupa.

Takođe, može se videti i jedan poen tokom koga se Nole fantastično kreće, što je svakako sjajno s obzirom na to da je prvi grend slem veoma blizu.

Podsetimo, Australijan open igra se od 14. do 28. januara. Đoković brani titulu u muškoj konkurenciji, a u ženskoj Arina Sabalenka.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!