NIK KIRJOS ZA "NOVOSTI": Od ovog časa mi Novak Đoković više nije omiljeni teniser

Александар Илић
Aleksandar Ilić

15. 01. 2024. u 22:14

NAJBOLjI teniser planete Novak Đoković igrao je u prvom kolu Australijan opena protiv Dina Prižmića, kojeg je Nole dobio teže nego što je očekivao, a potom je vrlo zanimljiv komentar imao Nik Kirjos - australijski teniser koji, zbog povrede, privremeno radi kao stručni komentator za "Eurosport".

НИК КИРЈОС ЗА НОВОСТИ: Од овог часа ми Новак Ђоковић више није омиљени тенисер

TANJUG/AP

Najbolji teniser sveta je posle velike borbe pobedio Hrvata Dina Prižmića. Pritom, Đoković je protiv kvalifikanta odigrao najduži meč ikada u prvom kolu, a njegov prijatelj, Nik Kirjos, koji obavlja ulogu stručnog konsultanta "Eurosporta" prokomentarisao je ovako meč za "Novosti".

- Impresionirao me je Dino Prižmić, ima svetlu budućnost pred sobom. Kada sam video kako se šepuri na centralnom terenu bio sam stvarno impresioniran. Osetio sam "Holger Rune energiju", ili "Nik Kirjos energiju" od njega. To je bio najduži meč prvog kola u Đokovićevoj karijeri. Na osnovu igre protiv Novaka, Prižmić je moj omiljeni igrač od sada! - poručio je Kirjos.

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković je, posle četvrosatnog truda u prvom kolu Australijan opena, malo sačekao da sazna "šta dalje".

I, danas je Nole saznao i ko mu je naredni rival, ali još uvek nije poznato u kom terminu. Ono što se zna, to je da će njihov meč sigurno biti u sredu.

Pratite i njega, i sve ostalo vezano za Australijan open, ali i tenis uopšte - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)