"SAVRŠENO!" Mats Vilander oduševljen što se Đoković namučio na startu Australijan opena

Александар Илић
Aleksandar Ilić

15. 01. 2024. u 20:11

Novak Đoković trijumfalno je počeo pohod na 11. trofej na Australijan openu. Najbolji igrač svih vremena je teže nego što se očekivao savladao Dina Prižmića sa 3:1 u setovima. Teniski eksperti "Eurosporta" Mats Vilander i Tim Henman osvrnuli su se na igru prvog igrača planete protiv mladog Hrvata.

САВРШЕНО! Матс Виландер одушевљен што се Ђоковић намучио на старту Аустралијан опена

FOTO: Tanjug/AP

Đoković i Prižmić odigrali su najduži meč prvog kola na Australijan openu. Pokazao je mladi hrvatski teniser da je pred njim svetla budućnost, ali još uvek će morati dosta da uči kako bi ukrotio neukrotivog Noleta.

Mats Vilander podsetio je da je Prižmić igrao kvalifikacije, te imao tri odigrana meča pre nego što se suočio sa Novakom.

- Kada imaš samopouzdanje, svako ima šansu. Loptica ide jako brzo. Briljijantno je što će Novak Đoković imati dva dana odmora, uprkos tome što je odigrao dugačak meč. Za mene je ovo savršen početak. Izgubio je set, morao da se refokusira, ima dosta samopouzdanja, ali moraće da podigne nivo igre ukoliko želi daleko da stigne, rekao je Vilander.

Na njegove reči nadovezao se Tim Henman. Britanac je kratko pohvalio Hrvata.

- Izaći i pokazati takvu fizičku zrelost i ne paničiti, bio je u meču. Đoković je pronašao put da ga slomi, ali je Prižmić prikazao impresivnu igru.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini