HAOS NA AUSTRALIJAN OPENU: Nik Kirjos zbog Novaka Đokovića hteo da se pobije sa bahatim navijačem!

Novosti online

17. 01. 2024. u 22:22

NAJNOVIJE vesti vezane za to šta sve Novak Đoković radi (ali i izaziva) u Melburnu ovoga puta nisu samo vezane za teniske poene, a majstorija u Noletovom izvođenju nikad ne manjka, već za skandal koji je obeležio Australijan open, bar kada se o sredi radi. I to tolikom skandalu, da je umalo Nik Kirjos, jedan od, svojevremeno, najvećih kritičara srpskog asa, hteo da uleti na tribinu i potuče se sa bezobraznim članom publike - zbog onoga što je radio Novaku.

ХАОС НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ: Ник Кирјос због Новака Ђоковића хтео да се побије са бахатим навијачем!

FOTO: AP

Podsetimo, u vrlo burnom meču 2. kola Australijan opena Đoković je pobedio Alekseja Popirina, ali nije glavna tema posle tog megdana bilo što je Nole spasavao vezane brejk/set lopte pri 1:1 u osvojenim deonicama, nisu ni teniske bravure, već dešavanja koja imaju veze sa tribinama.

Tačnije, sa najbezobraznijim članom ne baš miroljubive australijske publike. Ona je, sasvim prirodno, dako više bodrila svog sunarodnika nego Srbina, ali su pojedinci preterali sa bahatošću.

Sa jednim od njih je Novak ušao u raspravu, činilo se kao da preti i fizički sukob, ali se sve ipak, srećom, primilo.

A moglo da je bude mnogo gore - da se obistinila želja koju je tada imao Nik Kirjos.

Čuveni australijski teniser trenutno ne može da igra jer se oporavlja od povrede, pa slobodno vreme koristi da bude stručni konsultant TV stanice Eurosport.

Naravno, bez dlake na jeziku, kakav je i van televizijskog programa, Kirjos je i o pomenutom incidentu govorio.

Naime, oglasio se o bahatom provokatoru dok je Novak Đoković za pomenutu medijsku kuću razgovarao sa Barbarom Šet.

- Ljudi su pravili buku između poena tokom celog  meča... - počeo je Nole, dodavši: - Ono što mene posebno nervira je kada neko dobacuje uvrede.

Tada se u priču umešao Nik Kirjos.

I to u svom stilu:

- Novače, u prenosu uživo sam rekao: ako želiš, samo reci, uskočiću među navijače da sredim tog provokatora! - ponudio se australijski teniser.

Nik Kirjos objašanjava Novaku Đokoviću, dok ga intervjuiše Barbara Šet, da je hteo da zbog Noleta uskoči među bahate navijače na Australijan openu / Screenshot / Eurosport

Ako ste propustili: Ovako je izgledao taj sukob Noleta i provokatora

"SIĐI, SIĐI!" Popirin provocirao Đokovića, a onda je Novak hteo da se bije sa jednim navijačem (VIDEO)

"PRIĐEM JA NjEMU..." Novak Đoković otkrio šta je tačno rekao provokatoru pa je ovaj odmah počeo da se izvinjava! (VIDEO)

Kada i protiv koga igra Novak Đoković?

Podsetimo, posle velikih uzbuđenja u meču protiv 43. igrača sveta, Novak Đoković se vraća u dosad uobičajeni ritam u Melburnu:

Za razliku od činjenice da je posle prvog kola imao dva dana pauze, sada će imati samo jedan.

Srpski as će u petak igrati meč 3. runde, a iako se termin u ovom trenutku još uvek ne zna, poznato je ko će mu biti rival: u pitanju je 30. nosilac, Tomas Martin Ečeveri iz Argentine, koji je sa 3:0 "preslišao" Gaela Monfisa (po setovima je bilo tri puta po 6:4).

Tomas Martin Ečeveri / Screenshot / TennisTV

Đoković i Ečeveri su dosad igrali dvaput, i to u 2023. godini. Oba puta je Nole pobedio, u Rimu je na šljaci bilo 7:6 (5), 6:2 za Đokovića, a na mastersu u Parizu, igranom na betonu u "Bersiju", rezultat je glasio 6:3, 6:2 za najboljeg tenisera sveta.

Ečeveri ima 24 godine, 12 manje od Đokovića, visok je 196 centimetara, a u karijeri je zaradio 2,25 miliona dolara, iako još uvek nije osvojio nijednu ATP titulu.

Pratite i Noleta, i sve ostalo vezano za Australijan open, ali i tenis uopšte - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)