"NISAM U IDEALNOM STANJU": Ranjeni Novak Đoković zabrinuo celu Srbiju

Novosti online

18. 01. 2024. u 08:15

NISAM baš u idealnom stanju, što utiče na intenzitet moje igre, a donekle i na motivaciju. Pokušavam da pronađem onog pravog sebe, uz sve poteškoće zdravstvene, tehničke, igračke, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle dosta "mučenja" na startu Australijan opena.

НИСАМ У ИДЕАЛНОМ СТАЊУ: Рањени Новак Ђоковић забринуо целу Србију

FOTO: Tanjug/AP

"Daleko od toga da se žalim, već su to okolnosti u kojima se nalazim; prihvatam ih i pokušavam da izvučem najbolje iz sebe, istakao je Đoković srpskim novinarima u Melburnu.

Srpski teniser je, baš kao u prvom kolu protiv mladog Hrvata Dina Prižmića, izgubio i set od domaćeg igrača Alekseja Popirina.

"Ponovo sam imao protivnika koji je igrao sjajan tenis, nije imao puno toga da izgubi, znao je u potpunosti šta da radi u taktičkom smislu, imao je ogromnu podršku publike i ti faktori su uticali na mene. Apsolutno sam mogao bolje da igram, trenutno nisam ni blizu svog prepoznatljivog nivoa igre - barem ovde na Australijan openu, poručio je Đoković.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)