KAKVE REČI SINERA ZA ĐOKOVIĆA! Italijan jednu stvar obećao svima pred duel sa Novakom

Filip Milošević

23. 01. 2024. u 17:46

Italijanski teniser Janik Siner izjavio je danas posle meča na Australijan openu sa ruskim teniserom Andrejom Rubljovom da je srećan što će ponovo imati priliku da odmeri snage sa Novakom Đokovićem.

КАКВЕ РЕЧИ СИНЕРА ЗА ЂОКОВИЋА! Италијан једну ствар обећао свима пред дуел са Новаком

Foto: Profimedia

Siner se plasirao u polufinale Australijan opena pošto je danas u Melburnu u četvrtfinalu pobedio  Rubljova sa 6:4, 7:6 (7:5), 6:3.

Italijan će u polufinalu prvog grend slem turnira sezone igrati protiv Novaka Đokovića, koji je ranije danas u četvrtfinalu nadigrao Amerikanca Tejlora Frica 7:6 (7:3), 4:6, 6:2, 6:3.

- Srećan sam što ću ponovo igrati protiv Đokovića, najboljeg igrača na svetu. On je mnogo puta osvajao trofej ovde, pa će biti veoma teško pobediti ga. Ono što mogu da kontrolišem u tom meču i obećam svima je da ću se boriti do maksimuma za svaku loptu u tom meču - izjavio je Siner.

Novak Đoković - Janik Siner, međusobni dueli

Novak Đoković i Janik Siner igrali su dosad šest puta, a iako Nole vodi sa 4:2 u pobedama, nedavno je izgubio dva, i to od poslednja tri susreta sa ovim italijanskim rivalom.

Siner je Noleta pobedio u grupnoj fazi završnog mastersa u Torinu (Srbin mu se potom revanširao u finalu), a onda je Đokovića savladao i na Dejvis kupu.

I ne samo to, nego je Italijan "produžio" tu sjajnu formu i na Australijan open, na kome je odigrao 15 setova - i svih 15 rešio u svoju korist.

Pratite i Noleta, i sve ostalo vezano za Australijan open, ali i tenis uopšte - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)