TENISKI SVET U STRAHU! Ništa od polufinala Australijan opena, Janik Siner povređen pred meč sa Novakom Đokovićem?

Novosti online

24. 01. 2024. u 08:29

FENOMENALNI Janik Siner biće naredni protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena, gde je došao bez izgubljenog seta.

ТЕНИСКИ СВЕТ У СТРАХУ! Ништа од полуфинала Аустралијан опена, Јаник Синер повређен пред меч са Новаком Ђоковићем?

Foto: EPA

Poslednja žrtva Italijana bio je Andrej Rubljov, koga je Siner počistio sa terena i zakazao meč sa Novakom Đokovićem.

Poznato je da će se taj meč igrati u petak, ali organizatori još nisu objavili raspored. Međutim, ono što brine Sinerove navijače uoči meča sa Novakom je situacija kada se Janik nekoliko puta u toku meča sa Rubljovim hvatao za stomak. 

I ne samo njih, već i čitav teniski svet koji je očekivao klasik u polufinalu Melburna, ali ako Janik oseća posledice povrede, ništa od toga, prekaljeni Đoković će to znalački naplatiti. 

Siner je u razgovarao sa Lorom Robson za "Eurosport", objasnio o čemu se radi, ako je istina, možda je hteo da sakrije povredu.

- Mislim da je to bilo samo malo vazduha u mom stomaku. Ne znam šta je tačno, moramo da proverimo. Možda je to zbog nečeg što sam pojeo pre meča. Prošlo je malo vremena, tako da u trećem setu ništa nisam osećao. Nadam se da će biti u redu - rekao je Janik Siner. 

Ima vremena do petka, a sigurno da ni Đokovć ne bi voleo lakšim putem u finale, Novak je milion puta pokazao kakav je sportista, pa bi lepše bilo da zdravog Janika vrati kući. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)