LOŠE, BAŠ LOŠE! Evo kada Novak Đoković igra polufinale Australijan opena

Novosti online

25. 01. 2024. u 06:21

NOVAK Đoković i Janik Siner u petak će igrati prvo polufinale na Australijan openu, sa početkom od 14.30 po lokalnom vremenu, odnosno od 4.30 ujutru po srednjoevropskom.

ЛОШЕ, БАШ ЛОШЕ! Ево када Новак Ђоковић игра полуфинале Аустралијан опена

FOTO: Tanjug/AP

Definitivno su se organizatori u Melburnu, urotili prema Srbinu, pa ga treći put uzastopno stavljaju u dnevni termin, kada je mnogo teže igrati. Ali, ako su prva dva puta imali izbora, ovoga nisu jer su Đoković i Siner dan ranije završili meč u odnosu na Danila Medvedeva i Aleksandera Zvereva, pa je logično bilo da prvi izađu na teren.

Đoković i Siner dosad su se sastali šest puta, Novak vodi sa 4-2, a u završnici prošle sezone Italijan je slavio u Dejvis kupu i u grupnoj fazi ATP završnog turnira u Torinu, dok je Đoković slavio u finalu u Torinu.

Italijan dosad nije izgubio ni set, u četvrtfinalu je bio bolji od Rubljova, a Novak je u četvrtfinalu u četiri seta savladao Tejlora Frica.

To je Đokoviću 48. grend slem polufinale, a Sineru drugo.

Posle njih, u večernjoj sesiji od 9.30 po srednjoevropskom vremenu, na teren izlaze Danil Medvedev i Aleksander Zverev – međusobni skor je 11-7 za Rusa, koji je dobio pet od šest prošlogodišnjih okršaja.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)