''ĐOKOVIĆ NIJE KAO DŽORDAN, VEĆ KAO LEBRON!'' Kirjos prokomentarisao poređenje srpskog tenisera sa po mnogima najboljim košarkašem svih vremena

Filip Milošević

08. 02. 2024. u 15:46

Australijski teniser Nik Kirjos nije saglasan sa poređenjima između Majkla Džordana i Novaka Đokovića koje je Rišar Gaske izneo pre izvesnog vremena.

ЂОКОВИЋ НИЈЕ КАО ЏОРДАН, ВЕЋ КАО ЛЕБРОН! Кирјос прокоментарисао поређење српског тенисера са по многима најбољим кошаркашем свих времена

TANJUG/AP

Nedavno je francuski teniser Rišar Gaske rekao da je jedino Džordan u istoriji sporta bio toliko dominantan u poznim godinama baš kao Nole.

- Osim Đokovića, koji osvaja grend slemove sa skoro 37 godina. Da li smo to ikada doživeli u sportu, osim možda Majkla Džordana? Mesi igra u Majamiju, ostali u Saudijskoj Arabiji, a on je svetski broj 1! Ne mogu da objasnim zašto je takav momak toliko jak u tim godinama. Sa 37-38 godina normalno da si manje dobar nego sa 25 - rekao je Gaske u intervjuu za Ekip.

Sa njim nije saglasan Kirjos, koji bi pre uporedio Novaka sa Lebronom Džejmsom.

- Ne, Đoković je Lebron. Džejms to još radi sa 40. Džordan je stao ranije, a i nije bio toliko dominantan - napisao je Kirjos na Instagramu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)