NAPREDAK NA LISTI: Olga Danilović tri koraka napred

Novosti online

12. 02. 2024. u 16:17

NAJBOLjE rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 124. mesto sa 599 bodova.

НАПРЕДАК НА ЛИСТИ: Олга Даниловић три корака напред

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za tri mesta i trenutno je 190. igračica sveta sa 411 poena. Dejana Radanović je na 243. mestu sa 309 bodova, dok je Lola Radivojević 314. igračica sveta sa 219 poena.

Poljakinja Iga Švjontek je zadržala prvo mesto na WTA listi sa 9.770 bodova, dok je druga Beloruskinja Arina Sabalenka sa 8.905.

Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.200 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina napredovala za jednu poziciju i trenutno je četvrta na WTA listi sa 6.088 poena. Amerikanka Džesika Pegula nazadovala je za jedno mesto i sada je peta igračica sveta sa 5.705 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!