IGA ŠVJONTEK VLADARKA TRONA: Naše teniserke daleko od vrha liste

Novosti online

26. 02. 2024. u 10:22

Iga Švjontek i dalje vlada ženskim tenisom, Poljakinja je i ovaj ponedeljak dočekala na prvom mestu VTA liste, sa velikom prednošću u odnosu na rivalke.

ИГА ШВЈОНТЕК ВЛАДАРКА ТРОНА: Наше тенисерке далеко од врха листе

Foto: Profimedia

Iga Švjontek je posle osvajanja Dohe nastavila da gazi i u Dubaiju, ali je u polufinalu naletela na raspoloženu Anu Kalinskaju.

Iako Poljakinja nije bila zadovoljna posle tog meča, raspoloženje joj se sigurno popravilo ovog ponedeljka kada je objavljena nova rang-lista.

Švjontekova je i dalje ubedljivo prva sa 10.105 bodova. Iza nje je Arina Sabalenka sa 8.725.

Promena među najboljih pet nije bilo – iza njih su Koko Gof sa 6.975 bodova, Elena Ribakina sa 6.848, te Džesika Pegula sa 5.050.

Унс Џабир је остала шеста, Маркета Вондроушова је сада седма, док је Ћинвен Џенг пала на осмо место. Марија Сакари је на деветој позицији, а Јелена Остапенко је десета.

Foto: Profimedia

Olga Danilović je najbolja srpska teniserka – ona je nazadovala za dva mesta i sada je 125. Natalija Stevanović je na 185. mestu, dok je Dejana Radanović 243. u poretku.

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu