NOVA STRATEGIJA: Evo šta Ukrajinke sada rade kada moraju na teren protiv Ruskinja (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2024. u 19:21

Rat u Ukrajini doveo je do brojnih strašnih posledica, a ni sport više nije kao što je nekad bio. Obično bi se sportske vesti vezivale za to da Rusija, zbog pomeute "specijalne vojne intervencije", kako ona naziva taj sukob, snosi određene sankcije, ali u ono malo sportova u kojima takmičari iz Ruske Federacije učestvuju na međunarodnom nivou - dešavaju se neki novi momenti.

НОВА СТРАТЕГИЈА: Ево шта Украјинке сада раде када морају на терен против Рускиња (ВИДЕО)

Foto: Piksabej

Recimo, u tenisu, Ukrajinke i Ukrajinci su igrali protiv svojih ruskih kolega, ali su odbijali rukovanje po završetku mečeva.

Sada sportisti iz Ukrajine idu korak dalje:

Na VTA turniru na američkom tlu, u San Dijegu, Ukrajinka Dajana Jastremska odbila je čak da stoji blizu Ruskinje Ane Blinkove kada je na red došlo zajedničko fotografisanje sa sudijom.

Jastremska je na kraju mogla bar da ima zajedničku fotografiju sa suparnicom, a ovako ni to - poslata je kući jer je Ruskinja pobedila sa 2:0, po setovima 7:6(6), 6:2.

 

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)