ČUVENA AMERIKANKA "PROMENILA PLOČU"! Prvo je proglasila Federera za najboljeg svih vremena, a sad je srela Novaka Đokovića...

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 03. 2024. u 19:15

LEGENDARNA američka skijašica Lindzi Von nedavno je objavila fotografiju sa Rodžerom Federerom i proglasila Švajcarca najboljim teniserom ikada. Ipak, izgleda da je sada "promenila ploču".

ЧУВЕНА АМЕРИКАНКА ПРОМЕНИЛА ПЛОЧУ! Прво је прогласила Федерера за најбољег свих времена, а сад је срела Новака Ђоковића...

Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Naime, Novak Đoković se trenutno nalazi u Indijan Velsu gde se sprema za učešće na predstojećem mastersu, a čuvena skijašica je to iskoristila i fotografisala se sa Srbinom uz jasnu poruku da je on najveći ikada.

- Prvi deo mog provoda sa najboljim svih vremena (grafički je prikazala jarca, koji se na engleskom piše "goat", što su slova koja čine i skraćenicu G.O.A.T. - greatest of all time, tj. najbolji svih vremena) - napisala je Von na Instagramu.

Na Tviteru, odnosno društvenoj mreži "Iks", je bila rečitija:

- U provodu sa GOAT-om.l I, da, verujem da on jeste najbolji svih vremena. Uprkos verovanjima na Tviteru, ja mislim da može da ih bude više. Ali, Đoković je taj koji drži rekorde i nemam ništa osim poštovanja za ono što je ostvario. A i skija! - poručila je čuvena Amerikanka.

Podsetimo, Novakovi navijači su nedavno zamerili Vonovoj na tome što je Federera proglasila najboljim. Ostaje da se vidi da li će joj sada oprostiti nakon što je "promenila ploču".

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od 6. do 17. marta, a titulu brani Karlos Alkaraz.

BONUS VIDEO: Nesportsko ponašanje britanskih navijača nakon pobede Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!