"ON IMA TAJ POGLED U OČIMA!" Novak Đoković odradio prvi trening u Indijan Velsu (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 13:28

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je prvi trening u Indijan Velsu, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu turnira.

ОН ИМА ТАЈ ПОГЛЕД У ОЧИМА! Новак Ђоковић одрадио први тренинг у Индијан Велсу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ono što je zabrinulo navijače je činjenica da je Đoković još jednom nosio „rukav“ i tako dao dodatnu podršku tom laktu koji ga muči već neko vreme, a obično ga stavlja kada je nešto hladnije vreme.

- On ima taj pogled u očima. Đoković je ozbiljan u teniskom raju - stajalo je u objavi turnira.

Najbolji teniser sveta je poslednji put na mastersu u Indijan Velsu igrao 2019. godine, a ovaj turnir je osvajao pet puta.

Đoković je slobodan u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu, dok će se u drugom kolu sastati sa pobednikom meča između Australijanca Aleksandra Vukića i kvalifikanta.

Masters u Indijan Velsu igra se od šestog do 17. marta za nagradni fond od 9.495.555 dolara. Titulu brani Španac Karlos Alkaraz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)