NOLE ŠOKIRAO SVE! Novak Đoković se "predstavio" kao Hrvat - svi sad gledaju ovaj snimak (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2024. u 21:01

ATP turnir u Indijan Velsu je počeo, Novak Đoković igra prvi put na njemu posle 2019, a uoči tog prvog takmičarskog nastupa, uz uživo prenos na portalu "Novosti", Nole je iznenadio mnoge svoje navijae.

НОЛЕ ШОКИРАО СВЕ! Новак Ђоковић се представио као Хрват - сви сад гледају овај снимак (ВИДЕО)

Screenshot / TennisTV

Nole je, naime, igrao mali fudbal i bio prilično impresivan.

Asistirao je, ali i davao golove...

@vecernjenovostisport Fudbalske majstorije u Indijan Velsu. Novak Djokovic u stilu vrhunskih golgetera #novakdjokovic #nole #djokovic ♬ original sound - Novosti sport

Posle tog meča je usledio kratak, interesantan initervju.


Srpski as je upitan sledeće:

Na kojoj to poziciji igraš, deluješ kao neko ko pokriva sve od jednog do drugog kaznenog prostora, možda si neki defanzivni vezni?

- Ja sam Luka Modrić, znate! Takav igrač sam. Volim da imam svih 360 stepeni pregled dešavanja na terenu, asistencije, prodori... - nije oklevao da, uz osmeh, malo pohvali svoje fudbalske kvalitete najbolji teniser sveta, i to koristeći poređenje sa kapitenom hrvatske reprezentacije, vezistom Reala iz Madrida.

Evo i kako je to izgledalo:

Inače, ne tako davno, Luka Modrić se takođe smejao u istoj priči u kojoj je bio Novak Đoković, ali to je bilo kada je Novak u besu šutirao svoje stvari tokom Dejvis kup meča Srbija - Hrvatska:

Indijan Vels - žreb; S kim i kada igra Novak Đoković?

Kao što su vam "Novosti" javile čim je žreb održan, rival Novaka Đokovića u drugom kolu biće bolji iz meča koji će igrati Aleksandar Vukić i Šintaro Močizuki, koji je prebrodio kvalifikacije. Taj duel je odigran, a u noći između subote i nedelje Đoković igra protiv pobednika, i to možete da pratite uživo uz prenos na sportskim stranicama portala "Novosti".

Potom bi na trećem stepeniku Nole mogao da ukrsti koplja sa Žiženom Žangom ili "srećnim gubitnikom", Lukom Nardijem. Već od četvrte runde kreću ozbiljnije prepreke.

Potencijalni protivnici Đokoviću mogu da budu Igo Imber i Tomi Pol.

U četvrtfinalu bi srpski as mogao da igra protiv Huberta Hurkača ili Kaspera Ruda, u polufinalu bi potencijalni rivali bili Danil Medvedev, odnosno Holger Rune. Ne i Rafael Nadal, koji se u poslednji čas povuka sa turnira.

Finale bi verovatno bilo pravi spektakl, pošto bi protivnici Novaku mogli da budu Karlos Alkaraz ili Janik Siner.

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od 6. do 17. marta, a titulu brani Karlos Alkaraz.

Novak Đoković će na ovom nadmetanju prvi put nastupiti od Australijan opena i poraza u polufinalu od kasnijeg šampiona Janika Sinera.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024