ĐOKOVIĆ DOBIO "OSKARA"! Novak se baš uživeo: "Konačno mi se isplatilo što glumim sve ove godine"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

10. 03. 2024. u 20:16

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković dobio je zanimljivo priznanje ATP organizacije.

ЂОКОВИЋ ДОБИО ОСКАРА! Новак се баш уживео: Коначно ми се исплатило што глумим све ове године

FOTO: Printskrin/Tviter/atptour

U pitanju je "Zlatni reket", koja inspiraciju crpi iz filmskog oskara. Noletu su, navodno, navijači dodelili priznanje za najbolju priču u svetu tenisa, a zanimljivo je da je bio nominovan u više kategorija.

Đokoviću je tokom intervjua predata nagrada, a on ju je primio sa oduševljenjem, potpuno ušavši u manir glumca na dodeli prestižnih nagrada.

Uostalom, nagrađen je za učešće u nedavnoj velikoj šali ATP-a, koji je objavio "šokantan snimak" da je celokupno tenisko nadmetanje muškaraca već decenijama zapravo velika obmana - glumci tumače likove koji se zovu "Novak Đoković", "Danil Medvedev", "Karlos Alkaraz", svaki potez je uvežbavan pre snimanja, svaka reakcija poput cepanja majice (Noletove, naravno) vežbana pred ogledalom...

Novak Đoković kao glumac koji glumi Novaka Đokovića / Screenshot / Jutjub / ATP

Taj petominutni snimak je izazvao oduševljenje teniske publike, a kako i ne bi kada je pun šaljivih osvrta na zadatu temu "Sve što ste gledali - nije stvarno".

Emisija ATP-a o tome kako je sve što gledate od teniskih mečeva - režirano / Screenshot / Jutjub / ATP

A Nole..

Pa, danas je Novak Đoković, kao "glumac koji glumi Novaka Đokovića", primio nagradu koja mu je dodeljena na osnovu glasova publike i... radost je odglumio - savršeno.

Ovako se zahvalio: 

- Konačno, posle toliko godina u ulozi Novaka Đokovića, isplatilo se! Hvala svima, bilo je ovo neverovatno putovanje prethodnih 20 godina u ulozi Novaka Đokovića. Nekad je bio zabavan, nekad dosadan, ali to je deo posla. Morate to da prihvatite. Želeo bih da se zahvalim mom prijatelju Frejzeru Meknajtu (navodni glumac koji tumači lik Endija Mareja, a glumi ga - upravo Endi Marej, prim. prev.). Nova sezona (serije) nije počela kako bi valjalo, osvajanjem Australijan opena, ali je bilo zabavno prilikom cepanja majice u toaletu u Melburnu. To je bio jedan od najsmešnijih poteza mog lika. Hvala puno mojim producentima i režiserima. Vratiću se uskoro! - poručioje Novak.

Podsetimo, Đoković sledi meč na mastersu u Indijan Velsu igra protiv Italijana Luke Nardija, a taj duel moći ćete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!