ALKARAZ STRAŠNI: Au, šta je šampion Indijan Velsa uradio Ože-Alijasimu...

Novosti online

10. 03. 2024. u 22:33

Karlos Alkaraz je na "ATP Indijan Vels" stigao kao šampion. I, u drugom kolu je, za razliku od uvodnog, zaigrao šampionski.

АЛКАРАЗ СТРАШНИ: Ау, шта је шампион Индијан Велса урадио Оже-Алијасиму...

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što se pomučio da savlada Matea Arnaldija, 40. sa ATP liste (izgubio je set u taj-brejku, ali potom izgubio samo gem u naredna dva), Španac se u drugoj rundi sastao sa 31. sa ATP liste.


I, Feliks Ože-Alijasim je dobio prilično surovu lekciju od Alkaraza.


Branilac trona je, naime, Kanađanina deklasirao sa 6:2, 6:3, a mogao je i brže da završi meč, da je iskoristio neke od ranih brejk šansi u drugoj deonici.


Posle 78 minuta na terenu Alkaraz može da odmori, pa da se u miru pripremi za meč sa 58. teniserom sveta, Fabijanom Marozanom iz Mađarske, koji je Brazilca Tijaga Sejbota Vilda eliminisao sa 6:2, 6:2.

Indijan Vels - žreb; S kim i kada igra Novak Đoković?

Nakon što je Novak Đoković pobedio Aleksandra Vukića, njegov naredni rival biće Italijan Luka Nardi. On je kao 123. teniser sveta iznenadio 50. sa ATP liste, Žižena Žanga iz Kine, savladavši ga sa 6:3, 3:6, 6:3.

Taj meč bi trebalo da je na programu u ponedeljak uveče, ili u noći između ponedeljka i utorka, a moći ćete da ga pratite uživo uz prenos na sportskim stranicama portala "Novosti".

Od četvrte runde kreću još ozbiljnije prepreke.

Potencijalni protivnik Đokoviću će biti pobednik prvog malog derbija u ovom delu žreba, a sastaju se Igo Imber (14. nosilac) i Tomi Pol (17.).

U četvrtfinalu bi srpski as mogao da igra protiv Kaspera Ruda, ne i Huberta Hurkača kog je izbacio Gael Monfis, u polufinalu bi potencijalni rivali bili Danil Medvedev, odnosno Holger Rune. Ne i Rafael Nadal, koji se u poslednji čas povukao sa turnira.

Finale bi verovatno bilo pravi spektakl, pošto bi protivnici Novaku mogli da budu Karlos Alkaraz ili Janik Siner.

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od 6. do 17. marta, a titulu brani Karlos Alkaraz.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024