DRAMA POSLE NOVAKOVOG ŠOK-PORAZA: Novak Đoković razmišlja o odustajanju

Novosti online

12. 03. 2024. u 06:56

Indijan Vels. Mesto na kome je Novak Đoković umeo da drži lekcije rivalima, sada je mesto njegovog istorijskog poraza. Zato mu nije bilo lako da priča posle ispadanja u početnoj fazi turnira.

ДРАМА ПОСЛЕ НОВАКОВОГ ШОК-ПОРАЗА: Новак Ђоковић размишља о одустајању

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je Novak Đoković pobedio Aleksandra Vukića, njegov naredni rival bio je Italijan Luka Nardi. I, baš on, 123. teniser sveta, pobedio je najboljeg na svetu.

Dok su ljubitelji tenisa već razmišljali kako li će izgledati veliki "pustinjski" okršaji Noleta i, recimo, Danila Medvedeva u polufinalu, i ko li će mu biti rival u borbi za titulu, branilac trona Karlos Alkaraz ili Janik Siner koji Noletu "uzima meru" u poslednje vreme, šokirao ga je autsajder iz Italije.

Izašavaši potom pred novinare, Đoković je upitan i - šta sad? Odnosno, da li se "seli" za Majami, gde je naredni masters turnir.

- Da. Bar je u ovom trenutku takav plan. Ali, hajde da vidimo. Pre deset minuta sam bio na terenu, glava mi je još uvek malo "vruća". Moram da uzmem dan-dva pauze, pa da vidimo šta želim da radim sledeće - ostao je pomalo zagonetan Nole.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu