NOVI, ŠOKANTNI PODACI: Čuveni momak Arine Sabalenke se ubio skočivši s terase!

Novosti online

19. 03. 2024. u 17:38

Svetsku sportsku javnost potresla je vest o smrti legendarnog beloruskog hokejaša Konstantina Koljcova u 42. godini života, a nakon kratke informacije "da je pronađen mrtav u Majamiju", tamošnja policija je obelodanila još neke detalje.

НОВИ, ШОКАНТНИ ПОДАЦИ: Чувени момак Арине Сабаленке се убио скочивши с терасе!

FOTO: Tanjug/AP

Koljcov se, kako je ranije bilo poznato, pridružio u Majamiju svojoj devojci, drugoj teniserki sveta Arini Sabalenki, i najpre je do medija stigao podatak da je verovatni uzrok smrti tromboembolija pluća. U pitanju je, inače, situacija kada se krvni ugrušak odvoji od prvobitnog mesta, pa ošteti organe dok putuje kroz krvotok a baš to su najpre javili beloruski mediji.

Međutim, Konstantin Koljcov je izvršio samoubistvo.

Policija Majamija je za RIA Novosti rekla da istražuje "moguće samoubistvo "pomoćnog trenera Salavat Julajeva, a potom za britanski "Dejli mejl" istakla da "jeste u pitanju oduzimanje sopstvenog života".

U saopštenju policije za pomenuti tabloid navodi se sledeće:

"Prema nalazima naših istražitelja u ponedeljak, 18. marta 2024, oko 39 minuta iza ponoći, 'Bal Harbur policija i vatrogasci' dobili su poziv da dođu u Sent Redžis Bal Harbur hotel, u Kolins aveniji 9703, zbog muškarca koji je skočio sa terase.

Na poziv su došli pripadnici policijskog Odeljenja za ubistva, preuzeli su istragu i utvrdili da je došlo do verovatnog samoubistva gospodina Konstantina Koljcova (rođenog 17. aprila 1981). Nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja".

Legendarni hokejaš je bio učesnik Zimskih olimpijskih igara i 2002. i 2010. godine.

Što se klupske karijere tiče, promenio je nekoliko ekipe u KHL-u, a nastupao je i za Pitsburg pingvinse u NHL-u.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI - Kako biti emocionalno inteligentniji?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!