"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

Novosti online

28. 03. 2024. u 15:13

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

ЖАО МИ ЈЕ ШТО ТИ НЕЋУ ДАТИ ОНО ШТО ТРАЖИШ: Како је Новак Ђоковић изненадио хрватске медије после растанка са Иванишевићем

FOTO: Antonio Anhel/ATA Images

Kao i svih prethodnih dana, uz prvog reketa planete, na terenima na Košutnjaku, stajao je Nenad Zimonjić koji u medijima i javnosti sve više figurira za prvog kandidata da nasledi Ivaniševićevo mesto u Novakovom boksu ali trebalo bi prvo sačekati da vidimo šta će Đoković na to reći. Nešto više od samog Đokovića, pokušali su da izvuku i novinari hrvatskog lista "Slobodna Dalmacija" koji su posetili Noletov trening u Beogradu, ali nisu uspeli da dobiju ništa više od onoga što je naš as već istakao na društvenim mrežama kada je objavio da prekida saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

- Ne mogu sad ništa da komentarišem, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobrodošli ste da ostanete tu, ali Goran i ja smo okončali saradnju. Videli ste objavu, tako da... - poručio je Đoković za "Slobodnu Dalmaciju".

Irving: Novak mi je brat

NBA superstar Kajri Irving, poistovetio se sa Novakom Đokovićem tokom intervjua za španski list "Mundo Deportivo", budući da su obojica bili kritikovani od strane dela javnosti zbog odluke da se ne vakcinišu tokom pandemije virusa korona.

- Ne poznajem Đokovića tako dobro, ali znam da smo jedan drugome slali podršku izdaleka. Nosili smo se sa sličnim situacijama u kojima je suština bila u autonomiji tela i u tome da svako ima priliku da radi šta smatra da je najbolje za sebe- Osećam da je on moj brat na ovom svetu, moj brat u ovom tipu problema. Zato podržavam Đokovića - doneo je odluku i nije me briga za one koji ga ne podržavaju - kazao je bek Dalas Maveriksa.

Naravno, nije mogao Đoković da porekne da je rastanak sa Ivaniševićem prošao dosta emotivno. Na kraju krajeva, pored profesionalnih uspeha za skoro pet godina saradnje, koji obuhvataju osam grend slem titula i dva završna mastersa, Novak i Goran su u međuvremenu postali jako bliski i dobri prijatelji. U tom smislu, veza između njih dvojice neće biti prekinuta, iako više neće raditi zajedno.

- Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili istorijski rezultat. Verovatno smo najtrofejniji ikada igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno u poslednjih skoro pet godina koliko smo zajedno radili - zaključio je srpski teniser kratak razgovor za "Slobodnu Dalmaciju".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024