DEVOJKE SVAKA ČAST! Teniserke Srbije pobedile Švedsku i plasirale se u plej-of Bili DŽin King Kupa

Novosti online

10. 04. 2024. u 17:33

Teniserke Srbije savladale su Švedsku rezultatom 2:0, nakon što su pobede za našu reprezentaciju upisale Aleksandra Krunić i Mia Ristić.

ДЕВОЈКЕ СВАКА ЧАСТ! Тенисерке Србије победиле Шведску и пласирале се у плеј-оф Били Џин Кинг Купа

Foto: Profimedia

Krunićeva je upisala u Portugaliji i treći trijumf u singlu, protiv Šveđanke Kasje Rinaldo Person 6:1, 6:4, a posle meča je rekla da je bilo dosta teže nego što rezultat deluje.

 - Danas je bio jako psihološki zahtevan meč za mene. Već sam osećala umor, posle dva uzastopna meča prethodna dva dana, izašla sam na nekih 50 odsto fizičke spremnosti i bila jako nervozna. Prvi set je išao glatko, a u drugom sam morala da skraćujem lopte i nisam igrala tako agresivno, što je Šveđanka iskoristila i napala. Bukvalno sam na borbu i na srce izvukla taj-brek. Toliko sam želela da donesem taj bod, da nas dovedem bliže plej-ofu. Malo sam i pregorela zbog svega, ali mi je drago da sam sačuvala barem malo hladnu glavu da završim meč na pravi način - poručila je Aleksandra Krunić.

Drugi trijumf upisala je Mia Ristić, takođe bez izgubljenog seta protiv Kasiji Vilde Henman 6:3, 7:5 i time zvanično donela Srbiji prolaz u plej-of.

Plej-of za svetsku grupu biće odigran u novembru.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)