"TO ŠTO KAŽE JE GLUPOST"! Rafael Nadal žestoko zamerio Stefanosu Cicipasu

Novosti online

17. 04. 2024. u 09:35

Rafael Nadal je zaigrao posle 102 dana pauze, a prvi put na šljaci posle čak 681 dana i zabeležio je pobedu, u prvom kolu ATP turnira u Barseloni savladao je Flavija Kobolja iz Italije rezultatom 6:2, 6:3.

ТО ШТО КАЖЕ ЈЕ ГЛУПОСТ! Рафаел Надал жестоко замерио Стефаносу Циципасу

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja, Stefanos Cicipas proglasio je Rafu favoritom za titulu u prestonici Katalonije

- Mislim da je Rafa favorit. Ja mogu da imam dobre sedmice na šljaci, ali Rafa je Rafa. On igra dobar tenis, nema sumnje u to. Takođe, imamo i druge igrače, poput Kaspera Ruda koji je dobar na ovoj podlozi. Konkurencija je velika, nije ovo običan turnir iz serije 500, jedan je od najtežih u sezoni - rekao je Cicipas.

Međutim, "biku sa Majorke" se nije svidela njegova izjava, pa je imao malu raspravu sa novinarima na konferenciji za medije.

- Glupost je to što je rekao, hajde da budemo realni, zna i on da to nije slučaj. Verovatno postoji dosta poštovanja zbog svega što sam uradio na ovom turniru, ali svi znaju da nisam više favorit da osvojim takmičenje i titule. To je jednostavno priča koja pada teško na rivale - rekao je Nadal koji je 12 puta podizao pehar u Barseloni.

Inače, Rafael Nadal će u narednom kolu Barselone odmeriti snage sa Aleksom de Minorom.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)