NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU! Srbin ne pamti kada mu se ovako nešto desilo...

Novosti online

19. 04. 2024. u 11:15

NOVAK Đoković igra možda i jednu od najlošijih sezona kako je stigao u teniski vrh. Na ATP listi se to ne oseti, ali druge stvari i te kako trpe.

НОВАК ЂОКОВИЋ У ЧУДУ! Србин не памти када му се овако нешто десило...

FOTO: Tanjug/AP

Naime, rani porazi na Junajted kupu, Australijan openu, Indijan Velsu i Monte Karlu su istanjili novčanik najboljeg na svetu svih vremena. 

Novak Đoković je od početka 2024. zaradio samo 1,01 milion dolara, što je dovoljno za 18. poziciju na listi tenisera kada je reč o zaradi.

Tron po zaradi drži Janik Siner, šampion Australijan opena, na kom je zaradio 2,1 milion dolara, a potom je solidno prihodovao u Roterdamu i Majamiju, pa je u dosadašnjem delu sezone zaradio 3,98 miliona dolara.

Na ovoj zajedničkoj listi Iga Švjontek je na drugom mestu sa 2,8 miliona, dok je treća Arina Sabalenka, koja je prihodovala 2,4 miliona dolara. Inače, u top 10 najplaćeniji čak pet mesta zauzele su teniserke. Pored Arine i Ige, Dženg je na sedmom mestu sa zarađenih 1,54 miliona, Elena Ribakina je deveta sa 1,47, dok je deseta Danijel Kolins sa 1,39 miliona dolara. Što se tiče muškaraca, Danil Medvedev je četvrti po zaradi sa 2,22 miliona dolara, pa slede Aleksandar Zverev (1,99), Karlos Alkaraz na šestoj poziciji (1,74 miliona dolara), dok je osmi Aleks de Minor (1,48 miliona dolara).

S obzirom na to da je Nole ove godine igrao samo na tri turnira i nije se proslavio, jasno je da ni zarada nije kao minulih godina, pa je tako do sada u ovom segmentu od njega bolji čak Igo Imber (1,04 miliona dolara), Kasper Rud (1,14) ili Grigor Dimitrov koji je sa 1,14 miliona dolara na 14. poziciji...

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)