NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi

Novosti online

20. 05. 2024. u 20:32

Žudeli su ljubitelji tenisa da ponovo gledaju kako Novak Đoković igra, ali... Njegov dolazak na "ATP Ženeva open" - ne protiče sad kako je planirao.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОВО УОПШТЕ НИЈЕ ХТЕО! Пореметили се Нолетови планови

Tanjug/AP

Nakon što je doneo, za mnoge neočekivanu, odluku da igra na ATP turniru u Ženevi, Novak Đoković je saznao kakav put ga, do željenog finala (prvog u 2024.) čeka. Žreb je obavljen, i prilično je interesantan, ali... 

Današnji program u na ovom turniru je prevremeno prekinut, zbog jake kiše.

Screenshot / TennisTV

Nole je priželjkivao da danas sazna s kim to igra, pa da u utorak "obavi posao" u drugom kolu i onda uzme dan predaha, pred tri preostala meča koliko bi ga čekalo do eventualne titule.

Ali, susret Endi Marej  - Janik Hanfman je prekinut i biće nastavljen u utorak, pa em Srbin još ne zna s kim će od njih dvojice da igra, em se ne zna ni kad će taj susret biti na programu

Marej, kao 75. na ATP listi, u trenutku prekida gubi od od 85. tenisera sveta sa 5:7, 1:4.

Kad igra Đoković?

U trenutku objavljivanja ove vesti, organizatori turnira u Ženevi nisu obelodanili kompletan raspored duela za utorak, već samo za dnevni deo programa. A i on će, sigurno, pretrpeti izmene, zbog nemogućnosti da se "prvi radni dan" sprovede u delo kako je zamišljeno.

Zato je sve izvesnije da će Nole igrati tek u sredu, a onda, redom, sve do subote (ako dogura do očekivanog finala).

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo