AU, KAKAV ŽREB ZA NADALA! Rafa u prvom kolu protiv četvrtog tenisera sveta

Filip Milošević

23. 05. 2024. u 15:43

Žreb za Rolan Garos je objavljen, a čovek koji je rekorder sa 14 titula u Parizu Rafael Nadal u prvom kolu igraće protiv jednog od najboljih tenisera današnjice Aleksandra Zvereva.

АУ, КАКАВ ЖРЕБ ЗА НАДАЛА! Рафа у првом колу против четвртог тенисера света

Foto: Profimedia

Čak i ukoliko uspe Španac da stigne do trijumfa, naredne runde bi mu donele ozbiljne rivale. Najpre Davida Gofana, a onda i Talona Grikspora ili Makenzija Makdonalda.

U osmini finala potencijalni rival bi mu bio bolji iz duela Holger Rune – Karen Hačanov, dok bi do četvrtfinala trebalo da budu Danil Medvedev i Aleks de Minor.

U ovoj polovini žreba je Novak Đoković, potencijalni rival u polufinalu, dok u finalu mogu da ga dočekaju Janik Siner ili Karlos Alkaraz.

Sve u svemu, jako težak žreb za najtrofejnijeg španskog tenisera. Jako teško će stići do jubilarne 15. grend slem titule na Rolan Garosu, ali nikada ne treba potceniti srce šampiona.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!