"NOVAK ĐOKOVIĆ NEMA LIMITE" Hamad Međedović o Noletu, Viktoru, i Rolan Garosu

Novosti online

23. 05. 2024. u 22:57

SRPSKI teniser Hamad Međedović izborio je plasman u glavni žreb Rolan Garosa, a nakon toga dao je opširan intervju za sajt turnira.

НОВАК ЂОКОВИЋ НЕМА ЛИМИТЕ Хамад Међедовић о Нолету, Виктору,  и Ролан Гаросу

Foto: Goran Čvorović

govorio o činjenici da je imao Novaka Đokovića i Viktora Troickog u svom uglu, dok je imao reči hvale o najboljem teniseru sveta.

- Trenirao sam s njim dan pre nego što sam stigao ovde. Nismo odigrali niti jedan set, niti poen, ali da jesmo, on bi sigurno pobedio - rekao je Međedović, koji se dotakao i njegovog rođendana.

- Za njegov rođendan smo se dopisivali, čestitao mi je na mečevima ovde. Uvek ostajemo u kontaktu i imamo sjajan odnos već godinama. Neobjašnjivo je to što on i dalje radi, kao da je sa druge planete. Ima 37 godina, ali igra kao da ima 25, ludo je. Ali dobro, to je Novak, on nema limite - kaže Međedović.

Njegov trener je sada Viktor Troicki, s kojim je nastavio saradnju nakon što je pobedio na NextGen turniru.

- Mislim da je on čak bolji trener nego što je bio kao igrač. Imao je sjajnu karijeru, bio je 12. na svetu. Imamo odličan odnos, srećan sam da mi je sada trener i da radimo dobro.

Kada je Hamad uspeo da se plasira u glavni žreb Rolan Garosa, on je glasno uzviknuo "Idemo" na srpskom.

- Neverovatan osećaj. Veoma sam srećan što sam to uspeo dve godine zaredom. Bio je ovo odličan meč, na velikom terenu, uživao sam u svakom momentu protiv rivala - rekao je Međedović, koji je nastavio reči hvale na račun turnira.

- Volim ove terene, volim publiku u Fracnuskoj, čak iako nisam bio njihov favorit danas. I dalje osećam ljubav i podršku od njih.

Prethodne nedelje, Hamad Međedović je imao odličan nastup u Rimu, gde je poražen od Danila Medvedeva iako je bio nadomak pobede.

- Samo sam srećan što sam na terenu posle dugo vremena. Bilo je teško, imao sam virus, nisam mogao da igram neko vreme. Sada sam zdrav, pronašao sam svoju formu i osećam da sam bolji i da sam unapredio mnoge stvari u mojoj igri. Ima tu dosta malih promena. Uradili smo mnogo toga na mentalnom planu takođe, dosta posla smo odradili sa spremom, kao i fizički, osećam se snažnije, spremnije i pripremljenije nego prethodne godine.

Takođe, on se dotakao i tog meča sa Medevedvim.

- Imam iskustva iz meča sa Medevedevim, na velikom terenu, na velikoj sceni. Mislim da sam dokazao sebi da mogu da se takmičilim sa ovim igračima. Tim mi je dao dosta samopouzdanja prethodne nedelje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!