"NE ZNAM ŠTA SE DEŠAVA SA ĐOKOVIĆEM": Amerikanac šokirao rečima o Novaku

Novosti online

24. 05. 2024. u 07:35

Nekadašnji američki teniser Sem Kveri istakao je da neće biti iznenađen ukoliko Novak Đoković bude rano eliminisan na predstojećem Rolan Garosu!

НЕ ЗНАМ ШТА СЕ ДЕШАВА СА ЂОКОВИЋЕМ: Американац шокирао речима о Новаку

FOTO: Tanjug/AP

Sem Kveri, koji je svojevremeno igrao polufinale Vimbldona 2017. godine, rekao je da je šokiran partijama srpskog tenisera Novaka Đokovića u Rimu.

Novak Đoković je u međuvremenu stigao do polufinala turnira u Ženevi, žreb za Rolan Garos mu je dobar, ali Kveri je i dalje skeptičan.

FOTO: Tanjug/AP

- Ne znam šta se dešava sa Đokovićem. Gledao sam njegov meč protiv Tabila u Rimu. Izgledalo je kao da nije ni pokušao. Izgubio je 6:2, 6:3. Nije bio mentalno u meču - rekao je Kveri.

- U ovom trenutku on je zabrinut samo za grend slemove, tako da mu verujem da će se psihički oporaviti i biti angažovan i spreman da ide na Otvoreno prvenstvo Francuske. Međutim, on nikada nije došao na Rolan Garos u poslednjih 15-16 godina sa tako užasnim rezultatima. Tako da me takođe ne bi čudilo ako izgubi rano od, znate, igrača kao što je Tabilo - rekao je Kveri.

Podsetimo, Novak Đoković polufinale Ženeve igra u petak od 14 časova protiv Tomaša Mahača.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)