"BIĆE TO JAKO ZANIMLJIV MEČ": Vavrinka o meču sa Marijem

Novosti online

24. 05. 2024. u 08:00

Voljom žreba u prvom kolu Rolan Garosa videćemo jedan sjajan meč, a u pitanju su dva velika imena svetskog tenisa, Stan Vavrinka i Endi Mari.

БИЋЕ ТО ЈАКО ЗАНИМЉИВ МЕЧ: Вавринка о мечу са Маријем

Foto: Profimedia

Šampion turnira iz 2015, i višestruku finalista u Parizu jedan protiv drugog i to na zalasku karijere.

Reč je od dvojici igrača koji su jedini uspeli da osvoje tri grend slema u eri velike trojke, Federer - Đoković - Nadal.

- Novi susret, igrali smo nekoliko puta na Rolan Garosu proteklih godina, velike mečeve i one malo manje posle naših povreda - rekao je Vavrinka.

Foto: Profimedia

Švajcarca tokom karijere nisu zaobišle ni ozbiljne povrede. Vavrinka je tokom karijere imao dve jače povrede koje su ga privremeno sklonile sa terena. Tokom 2007. godine operisao je desno koleno, a 2021. godine levo stopalo.

- Endi je neko koga poznajem jako dobro. Igrali smo mnogo puta u karijeri. Imali smo proteklih godina teške povrede, ali veruje da će to biti još jedan zanimljiv meč - rekao je Vavrinka.

Vavrinka se ne može pohvaliti da je u nekoj posebno dobroj formi, ali da će igrati kao i uvek svoj tenis, to se ne dovodi u pitanje.

- Pobedio sam nekoliko mečeva od početka godine, ali moj fizički i tehnički nivo je blizu željenog. Na treningu ide dobro, tako da se nadam da ću pobeđivati - rekao je Vavrinka.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)