ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)

Novosti online

24. 05. 2024. u 16:11

Žudeli su ljubitelji tenisa da ponovo gledaju kako Novak Đoković hara teniskim terenima, ali... Njegov dolazak na "ATP Ženeva open" iznedrio je scenu koja je mnoge njegove navijače uznemirila.

ШОКАНТАН СНИМАК: Новак Ђоковић забринуо навијаче као никад пре! Да ли је са њим све у реду?! (ВИДЕО)

Screenshot / TennisTV

Nakon što je doneo, za mnoge neočekivanu, odluku da igra na ATP turniru u Ženevi, Novak Đoković je potvrdio da mu je glavni cilj da odigra još koji meč na šljaci pre nego što počne Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu.

U međuvremenu, dok je Nole igrao u Švajcarskoj, više nego zanimljiv žreb za Rolan Garos je obavljen, pa je to postala "teniska vest dana", sasvim logično.

Baš zbog tog žreba, ali i aktuelnog nadmetanja u Ženevi, u zaborav je vrlo brzo pala jedna ne baš naivna, a svakako nesvakidašnja situacija sa prethodnog Đokovićevog turnira, u Rimu.

Tamo je, podsetimo, Đoković izgubio od senzacionalnog Čileanca Tabila, pa je i taj iznenađujući događaj u drugi (čak treći, ili četvrti plan) bacio činjenicu da se tokom jednog predaha na meču Nole na sekund tresao dok je pio vodu.

Ako je to bila prolazna slabost, zbog pada šećera recimo, ili velikog zamora ruke (što baš nije svojestveno nekome ko je umeo i pet sati da lopticu udara u antologijskim mečevima sa Nadalom, ali tada je Novak bio mlađi, pa neka to bude opravdanje) - sada se ponovo desila šokantna situacija:

Na meču sa Tomašom Mahačem u Ženevi, Đoković je ponovo zapanjio gledaoce jer mu se, nakon što je doživeo brejk sredinom prvog seta, ruka prilično tresla dok je pio vodu.

To drhtanje ruke izgledalo je ovako:

Nedugo zatim, Novak, koji je imao brejk prednosti, izgubio je uvodnu deonicu, a onda je  zatražio i pomoć lekara. Istina, samo kratkotrajnu, jer se, nakon što je popio jednu tabletu, vratio igranju tenisa...

Ipak, iako je dobio sedam gemova u nizu, Novak Đoković je doživeo poraz i ispao sa turnira u Ženevi.

Novak Đoković između prva dva seta tokom meča sa Tomašom Mahačom u Ženevi Screenshot / TennisTV

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)