JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE: Ovako je Tomaš Mahač reagovao kad je pobedio Novaka Đokovića

Novosti online

24. 05. 2024. u 17:01

Novak Đoković je ponovo izgubio kada to niko nije očekivao, nastavivši tako seriju ne baš idealnih rezultata u 2024. godini. A čovek koji ga je savladao ovog petka, Tomaš Mahač, i sam je priredio jedno iznenađenje.

ЈОШ ЈЕДНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Овако је Томаш Махач реаговао кад је победио Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je izgubio od Tomaša Mahača u polufinalu turnira u Ženevi, a odmah po završetku tog meča, Čeh, inače 44. na ATP listi, ostao je na terenu da da kratak intervju.

Upitan kakva mu je reakcija na činjenicu da je prvi put pobedio Novaka u životu (igrali su dosad samo jednom), izneadio je mnoge odgovorom:

- Nemam ama baš nikakvu reakciju. 

Zastao je, pa dodao:

- Prosto sam se borio za svaki poen. Protiv Novaka možete samo da se nadate... Jednostavno, probate da igrate svoj najbolji tenis i onda gledate kako će to ispasti.

U finalu ga čeka pobednik duela Flavio Koboli - Kasper Rud (2. nosilac). Češki teniser nije želeo da "priziva" jednog njih dvojice u meču za trofej:

- Nemam želju vezanu za finale. Ja igram svoje prvo (ATP finale) u životu, pa ću svakako uživati, ko god da pobedi u drugom polufinalnom meču - rekao je Mahač.

Podsetimo, dok je Nole ovih dana igrao u Švajcarskoj, obavljen je više nego zanimljiv žreb za Rolan Garos je obavljen, a upravo tamo će se uputiti najbolji teniser sveta posle šok-poraza od Mahača.

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đokovićpratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)