SVET OSTAO ZATEČEN: Evo šta je Aleksander Zverev prvo uradio kada je pobedio Rafaela Nadala na Rolan Garosu

Novosti online

27. 05. 2024. u 18:57

Rafael Nadal je izgubio već u 1. kolu Rolan Garosa, grend slema koji je ostvarao rekordnih 14 puta, a onda se, pre njegovog obraćanja, desila jedna emotivna scena.

СВЕТ ОСТАО ЗАТЕЧЕН: Ево шта је Александер Зверев прво урадио када је победио Рафаела Надала на Ролан Гаросу

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Aleksander Zverev je pobedio Nadala u izvrsnom meču, posle čega je Španac zamoljen nešto nesvakidašnje, da se kao poraženi akter prve runde nadmetanja obrati publici.

Naravno, objašnjeno mu je da sedne, sačeka da se dogodi ono što jeste red, da pobednik na stadionu "Filip Šatrije" iznese svoje utiske, a onda se dogodilo nešto neobično.

Zverev je, umesto velike i opširne analize, rekao samo ovo:

- Hteo bih da se zahvalim Rafi u ime celog teniskog sveta (za ono što je učinio za "beli sport"). Gledao sam celog detinjstva kako Nadal igra, maštao, potom sam i dobio dvaput priliku da igram ovde, na ovom posebnom terenu protiv njega. Ali, znate,  ovo nije moj trenutak. Ovo je Rafin trenutak, ne želim više da pričam - rekao je Zverev i predao mikrofon, kako bi Španac mogao da se obrati javnosti nakon, po svoj prilici, poslednjeg Rolan Garosa u karijeri.

Ono što je Rafael Nadal potom rekao -  izazvalo je još snažnije emocije ljubitelja tenisa, kako onih na tribinama "Šatrija", tako i onih koji su širom sveta pratili uživo prenos ovih zbivanja sa Rolan Garosa.

Ako vas Novak Đoković i Rafael Nadal zanimaju, sve najnovije i najvažnije vesti o njima, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura