"NAŠAO SAM ZMIJU KAKO ME UJEDA": Rafael Nadal se raspada, otkrio šokantne informacije

Novosti online

28. 05. 2024. u 08:20

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je juče pobedio Španca Rafaela Nadala 6:3, 7:6 (7:5), 6:3.

НАШАО САМ ЗМИЈУ КАКО МЕ УЈЕДА: Рафаел Надал се распада, открио шокантне информације

FOTO: Tanjug/AP

Meč je trajao tri sata i šest minuta. Nemac je četvrti na ATP listi, dok je nekada najbolji igrač sveta tek na 275. mestu. Došao je definitivno kraj za čoveka kome je Rolan Garos bio kao dnevna soba, a posle eliminacije je otkrio mnoge stvari o kojima je do sada ćutao.

- Moje telo je džungla dve godine. Ne znate šta da očekujete. Jednog dana sam se probudio i našao zmiju kako me ujeda, drugi dan tigra. Bila je to velika borba sa svim stvarima kroz koje sam prošao, ali dinamika je pozitivna u poslednjih nekoliko nedelja - rekao je Španac.

Nastavio je u istom ritmu Rafael Nadal.

- Prolazio sam kroz veoma teške dve godine u smislu povreda. Prošao sam ceo ovaj proces sa snom da se vratim ovde na Rolan Garos.

Dodaje Rafa i da ga žreb nije baš pogledao

- Istina je da prvo kolo nije bilo idealno, trebalo mi je nešto drugo. Bio sam konkurentan, imao sam svoje šanse, ali to nije bilo dovoljno protiv velikog igrača kao što je Aleksander Zverev.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije