"ZASLUŽIO JE ON TO": Zverev blistao posle pobede nad Nadalom, pa pomenuo i Đokovića

Novosti online

28. 05. 2024. u 08:31

Aleksandar Zverev savladao je Rafaela Nadala u prvom kolu Rolan Garosa 3:0 (6:3, 7:6, 6:3), a nakon meča govorio je o španskom teniseru.

ЗАСЛУЖИО ЈЕ ОН ТО: Зверев блистао после победе над Надалом, па поменуо и Ђоковића

Foto: Profimedia

Najpre je govorio o težini meča, s obzirom na ime protivnika.

– Za mene sada počinje drugačiji turnir. Bio sam spreman za ovaj meč, baš kao i svi drugi u tenisu, još otkako je izašao žreb. Raspoloženje je bilo kao da je finale, a prvo je kolo i to je bilo čudno - počeo je Zverev.

Govorio je o Nadalu, kao i o publici, koja je podržavala španskog tenisera.

– Zaslužio je to. On je ovaj turnir osvojio 14 puta. Naravno da je naš meč bio specijalan za svakoga, pogotovo jer niko ne zna da li će se Rafa vratiti. Svestan sam svega što se dešavalo, ali i svestan da me čeka još mnogo dobrih igrača i zato moram da se koncentrišem - nastavio je Zverev.

Dodao je da mu je ovo jedna od najvećih pobeda u karijeri, uz trijumf nad Đokovićem i Federerom.

– Naravno da je najlepše pobediti u finalu, ali ovo je zaista specijalan trijumf. Bilo je trenutaka kada nisam znao šta da radim. Ako osvojim titulu, možda će ovo biti jedan od najvažnijih mečeva u mojoj karijeri. Ovako, to je pobeda protiv Novaka na Olimpijadi, kao i trijumfi protiv Federera i Đokovića jedan za drugim na Završnom mastersu. Sigurno je da je ovo jedan od mojih najspecijalnijih mečeva kada je u pitanju atmosfera i situacija. Ali mnogo toga će zavisiti od činjenice kako dalje budem igrao – istakao je Zverev da trijumf protiv Nadala neće mnogo značiti ako ne završi Rolan Garos velikim uspehom.

Zvereva u narednom kolu očekuje bolji iz duela David Gofan - Đovani Mpeši Perikar.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi