POTEZ VELIKI KAO KUĆA: Đoković nikada neće zaboraviti šta je Francuz učinio za njega

Novosti online

28. 05. 2024. u 16:57

Prvi teniser sveta, Novak Đoković danas igra meč prvog kola na Rolan Garosu, a rival će mu biti domaći teniser Pjer Ig Erber.

ПОТЕЗ ВЕЛИКИ КАО КУЋА: Ђоковић никада неће заборавити шта је  Француз учинио за њега

Foto: Profimedia

Njihov duel neće početi pre 20 sati na centralnom terenu, a svi su zainteresovani da gledaju Novaka Đokovića na šljaci, naročito nakon lošeg nastupa u Ženevi, prošle nedelje.

Međutim, o njegovom rivalu se jako malo zna, pa treba podsetiti da je reč o teniseru koji je među prvima stao na stranu srpskog tenisera, Novaka Đokovića kada je preživljavao veliku dramu u Australiji.

Foto: Profimedia

- Ovo je prava saga. Sve je prevršilo mere u poslednje dve godine, pitali smo mnogo toga ljude iz Australije. Ovo je zaista posebna situacija. Australijancima je teško da prihvate da nevakcinisana osoba uđe u zemlju, kada su oni bili zaključani na ostrvu dve godine. Zato nisam ni pomišljao da idem tamo - rekao je Pjer za francuski "Frans info“ 

Francuski teniser, Pjer Ig Erber nije ostao imun na ponašanje zvaničnika prema najboljem teniseru svih vremena, Novaku Đokoviću.

- Mora da se svet okrenuo naglavačke jer svetski broj jedan ne može da igra tenis na grend slemu u Australiji gde je devet puta pobeđivao. Bio je tri dana zaključan u sobi, blokiran sedam sati na ulasku, tretirali su ga kao begunca iako niko ne bi smeo da ga smatra razbojnikom - rekao je Pjer.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hirurg koji je laseru dao oči