JUGA DO DUBAIJA: Kako je Novak Đoković prokomentarisao budući sastav ABA lige

Bio je kasno sinoć Novak Đoković raspoložen na konferenciji za medije u Parizu.

ЈУГА ДО ДУБАИЈА: Како је Новак Ђоковић прокоментарисао будући састав АБА лиге

Foto: Goran Čvorović

Posle pobede nad domaćim teniserom Pjer-Igom Erberom u tri seta, Novak je, po običaju, odgovarao na pitanja novinara. Imajući u vidu da je meč odigran kasno uveče, organizatori su konferenciju ograničili na po tri pitanja na engleskom i srpskom jeziku.

To je brzo prošlo, pa je Novak, naviknut na duže razgovore s novinarima, upitno pogledao prema našim dopisnicima, očekujući još neko pitanje.

- Ne moramo o tenisu, možemo o košarci, na primer, ili nečem drugom - bio je raspoložen Novak.

S obzirom na to da je košarkaški klub Dubaji, čiji je potpredsednik Novakov brat Đorđe, juče promovisan kao učesnik ABA lige u sledećoj sezoni, bila je to idealna prilika za potpitanje na tu temu.

- Drago mi je da su se prostori bivše Jugoslavije proširili na Dubaji! – prokomentarisao je u šaljivom tonu najbolji teniser sveta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)